Carles & Noe

Un casament posposat moltes vegades per la pandèmia i que finalment es va poder realitzar. En un espai genial al Serrat del Figaró a Taradell. Diversió, romanticisme i complicitat.

0

Raúl & Patri

Un dia de ple estiu, a Girona, un casament al Castell de Sant Gregori, una parella d'anunci. Oi que sembla una història de pel·lícula? Doncs ho vas ser.  

0

Eric & Alba

Un casament que ja abans de començar tenia ganes de festa. Com sempre amb la qualitat del Mas Terrats, un casament a l'Empordà sempre és una assegurança. Nuvis divertits, alegres. Així va ser el gran dia.

0

Laia & Guillem

Un dia de màgia a la Torre dels lleons, ple d'emocions, fotografies i uns nuvis de somni. Aquí un tastet.

0

Núria & Antonio

Un reportatge fotogràfic divertit i amb complicitat. A la platja de Sant Pol. Els casaments a la costa brava tenen un color diferent.

0

Chris & Llorenç

Una boda íntima i propera acompanyada del blau del mar, al far de sant Sebastià. Un conjunt de fotografies per recordar un gran moment.

0

Pau&Rebeca

Un casament tranquil i en un lloc privilegiat com Casa Anamaria, on centrar-se en els moments, ple de fotografies, fer un passeig amb el sol daurat de la tarda. Tot un goig.

0

Stephanie & Ricky

Un gran petit casament al mig del bosc. Un dia que va començar passat per aigua, però en el passeig de nuvis vam tenir un espai de sol amb una llum magnífica. Una fotografia de boda molt divertida de fer amb aquesta encantadora parella britànica.  

0